"Dzelzs vilks" Studentu klubā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 12.maijā plkst. 20 LMA Studentu klubā ar akustisko koncertu uzstāsies "Dzelzs vilks". Grupa aicina izsargāties no garlaicības un apmeklēt koncertu, kā arī sola tajā pirmatskaņot pavisam jaunu dziesmu latviešu valodā.

Noslēdzot klubu koncertu sezonu un gatavojoties vasaras brīvdabas festivāliem, grupa "Dzelzs vilks" sagatavojuši īpašu koncertu un svētkus gan klausītājiem un faniem, gan paši sev. Šajā koncertā iecerēti vairāki pārsteigumi, viens no tiem - pirmajiem pieciem koncerta apmeklētājiem grupa dāvinās kādu no saviem ierakstiem, noslēpumā gan paturot konkrētākas detaļas. Kā pārsteigums koncertā būs arī jaunas dziesmas pirmatskaņojums. Grupa sola, ka šis būs pavisam īpašs akustisks koncerts ar īpašu noskaņu, sakot, ka "iespējams, šī būs unikāla reize, kad skanēs grupas "Dzelzs Vilks" leģendārās kaverversijas".

Ieeja klubā no plkst. 19, koncerta sākums plkst. 20.

Ieejas maksa: 2,00 Ls

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu