Rīkos specializētu ģitāristu konkursu "Guitarday 2010" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jau otro gadu mūzikas preču veikals "Tava skaņa" sadarbībā ar firmu "Yamaha" Latvijas Mūzikas akadēmijas Studentu klubā rīkos specializētu konkursu ģitāristiem "Guitarday 2010", informēja Latvijas Mūzikas akadēmijas Studentu kluba pārstāve Elīna Korne.

Konkursam ģitāristi var pieteikties līdz 8.maijam, sūtot spēles ierakstu mp3 formātā, īsu aprakstu par sevi un foto uz e-pastu "guitarday@yoursound.lv".

Specializētajā ģitāristu konkursā "Guitarday 2010" aicināti piedalīties ģitāristi līdz 35 gadu vecumam.

No visiem konkursa dalībniekiem žūrija aizklātā veidā atlasīs desmit dalībniekus, kuri iekļūs finālā un maija otrajā pusē piedalīsies konkursa finālā Studentu klubā. Konkursa galvenā balva būs elektroakustiskā ģitāra "Yamaha CPX900".

Jau ziņots, ka aprīļa beigās Studentu klubā norisinājās pirmā specializētā bundzinieku konkursa Latvijā "Drumday 2010" fināls, kurā par uzvarētāju kļuva Rihards Fedotovs. Šajā konkursā kopumā bija pieteikušies 43 dalībnieki, bet konkursa finālam tika izraudzīti desmit.

Konkursa uzvarētājs Fedotovs balvā ieguva "Yamaha Rock Tour" bungu komplektu, otrajā vietā ierindojās Rūdolfs Dankfelds, kurš balvā ieguva "Paiste" šķīvju komplektu, bet trešā vieta un "Boss" metronoms tika piešķirts Ivaram Arutjunjanam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu