21.aprīlī LR1: Kūlu dedzinām, par dabu nedomājam? Labais darbs, ko padod tālāk? (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/dbaron

Kaut kā apņemšanās vairs nekad tā nedarīt, par kūlas dedzināšanu domājot, mums katru gadu beidzas brīdī, kad sākas jauns pavasaris. Bet vai tā ir tikai nabadzības apliecība tam, ka par dabu nedomājam? Kā vieglu roku palaists sērkociņš ietekmē ekosistēmas? Varbūt ilgtermiņā iet bojā kas vairāk par pērno zāli, kukaiņiem un pļavās ligzdojošiem putniem?

Un ko darīt tam, kurš vecuma un naudas trūkuma dēļ ar saviem laukiem galā netiek? Par to pēc 9:00 studijā aicināsim agronomi Ivetu Gūtmani un Pasaules dabas fonda direktoru Latvijā Uģi Rotbergu.

Ir pamats domāt, ka ar mums notiek tas, par ko domājam: slikti, par maz, tā trūkst un tā arī vairs nav - ir galvenās pozīcijas, ar kādām aprakstām savu šodienu. Ko varētu mainīt mūsu domas? Un vai mēs būtu gatavi vienam labam darbam, katru dienu? Par pilsonisku, mazliet traku, tomēr iedvesmojošu iniciatīvu no 10:00 līdz 11:00 sarunāsimies ar Māru Bondari-Petersenu, kura ikdienā strādā Valkas rajona padomē.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu