20.aprīlī LR1: Kuri ir aprīļa 10 darbi dārzā? Ko var un ko nevar "koučings"? (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/rkrichardson

Pavasarī ik mēnesi radio studijā aicinām augu aizsardzības speciālisti Māru Kilēvicu - šodien viņa no 9:00 līdz 10:00 pastāstīs, kas ir dārza darbu “džentlmeņa komplekts” aprīlim, un atbildēs uz klausītāju jautājumiem - ko sēt un ko nesēt, kas stādāms, bet kas vēl var gaidīt?

Kas darāms ar augļu kokiem, skujeņiem un citiem dekoratīvajiem stādījumiem? Un vai tiešām var ticēt visam, kas rakstīts publicētajos dārzkopja kalendāros?

Lai gan amatu, ko apraksta angļu vārds “koučs”, var tulkot vienkārši kā treneris, mēģināsim saprast, ko šis treneris dara un kam ir vajadzīgs šāds treniņš? Kāda ir koučinga būtība - vai tā nav tikai māžošanās, kas domāta tiem, kas paši ar sevi galā netiek? Bet varbūt tas ir nopietni un dzīvi bez trenera nodzīvot nemaz nav iespējams? Kā koučings darbojas pasaulē un kas ir tie fakti, kas apliecina - tam ir reāli panākumi? Par “dzīves treneriem” raidījumā stāstīsim pēc 10:00.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu