Sestdien "Dirty Deal Cafe" DJ šWan un DJ Dnipro

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 17.aprīlī, plkst.22 klubā "Dirty Deal Cafe" "Green speekerz" dejas spēlēs DJ šWan un DJ Dnipro, informēja kluba pārstāvis Toms Rubīns.

DJ šWan guvis pieredzi, darbojoties gan Latvijas Radio, gan televīzijas pārraidēs, spēlējot dažādos koncertos, organizējot un producējot ballītes klubos kopš astoņdesmitajiem gadiem, kā arī kopš 2005.gada organizējot vienu no oficiālajām festivāla "Baltic Beach Party" skatuvēm ar Baltijas un Eiropas dīdžeju uzstāšanos - "Pludmales deju māju".

Viņš parasti spēlē "house", "disco", "funky", "good vibes", "mixing music", "dance" un "have fun" stila mūziku.

Savukārt DJ Dnipro ir ukraiņu izcelsmes retās un kvalitatīvās "house" mūzikas apkopotājs. Viņš spēlējis daudzos pazīstamos Latvijas klubos, piemēram, "Tonusā", "Bermudā", "Depo", "Multiklubā", "Pablo", "Pulse" un citur.

DJ Dnipro pārsvarā spēlē "house", "disco" un "funk" mūziku. "Viņš vēl joprojām mīl vecos labos "grūvus" un pārlieku daudz tērējas uz vasku," pastāstīja Rubīns.

Ieejas maksa pasākumā - divi lati, bet ar flaieriem, kurus iespējams izdrukāt interneta mājaslapā "www.dirtydeal.lv", - 1,50 lati.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu