14.aprīlī LR1: Dodamies pirkt “īstās” sēklas? Kas ir biblioterapija? (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Radio 1. programmā 2010.gada 14.aprīlī no 9:00 līdz 11:00 raidījumā “Kā labāk dzīvot? Kopā ar “Latvijas Avīzi”” klausieties: ja dārzkopībā esat iesācējs, visādi var gadīties - stādāmais materiāls nebūs pareizais, sēklas nedīgs, bet, ja dīgs, tad nepavisam ne gaidītais! Tāpēc pat sēklas jāiegādājas “īstās”.

Šajā tūrē mums būs lieliska pavadone - Bulduru dārzkopības vidusskolas puķkopības skolotāja Anita Onkele. Viņai no 9:00 līdz 10:00 pajautāsim - kā atšķirt labas no sliktām? Vai vietējās ir labākas par savām ārzemju māsām? Un kā mācīties “lasīt” sēklu paciņu iepakojumu?

Pat tiem, kas dzirdējuši par mūzikas, dejas vai mākslas terapiju, droši vien mūsu saruna par biblioterapiju noteikti būs jaunums. Vai tas nozīmē atveseļošanu ar grāmatu muguriņām vai lasīšanas prieku? Kā darbojas biblioterapija un ko tā ietekmē? Par šo tematu pēc 10:00 sarunāsimies ar psihoterapeiti Ievu Vaini un Latvijas Nacionālās bibliotēkas izstāžu zāles izstāžu organizatori Ievu Laizāni.

Telefoni tiešraidē -  67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv
Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu