Studentu klubā "Tā Tā Tā" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 9.aprīlī, Studentu kubā uzstāsies mūziķu Arta Dvarionas un Reiņa Briģa muzikālā apvienība "Tā tā tā", informēja Studentu kluba pārstāve Elīna Korne.

Pagājušā gada vasarā, "Radio SWH" ēterā pirmatskaņojot singlu "Tu esi dinamīts", Latvijas mūzikas vidē sevi pieteica jauns muzikāls projekts "Tā tā tā", kura kodols ir Dvarionas, kas iepriekš bija zināms kā grupas "R.A.P." vokālists, un Briģis, kas iepriekš darbojies grupā "Double Faced Eels".

"Tā tā tā" savu muzikālo darbību sāka visnotaļ strauji un veiksmīgi, ierindojoties radio topu virsotnēs gan ar pirmo singlu, gan tam sekojošo "Ja nu tā esi Tu", kā arī pagājušā gada nogalē aizvadot plašu Latvijas koncerttūri.

Patlaban klausītāju vērtējumam nodota trešā dziesma "Bez zīmogiem un cipariem".

Studentu klubā notiekošajā koncertā "Tā tā tā" izpildīs jau zināmas dziesmas, gan arī kādu pavisam jaunu, iepriekš koncertos nespēlētu kompozīciju.

Ieeja klubā no plkst.22, bet koncerts sāksies ap plkst.23.30.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu