Edavārdi izdod albumu "Izlaušanās" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas klausītājiem pieejams hiphopa mākslinieka Edavārdi jaunais mūzikas albums "Izlaušanās", informēja mūziķa pārstāvis Uldis Janušs.

Jaunajā mūziķa albumā iekļautas 16 jaunas kompozīcijas, par kuru noskaņu klausītāji jau tagad var spriest pēc pirmajiem diviem izdotajiem singliem - "Mēs" un "Pamats visam".

Pirmais singls "Mēs" no gaidāmā albuma iznāca pirms divām nedēļām, savukārt tagad klausītāju vērtējumam Edavārdi nodod otro singlu "Pamats visam", kurā ir runa par ticību saviem spēkiem, par to, kas ir svarīgs brīžos, kad šķiet, ka viss iet uz leju.

"Dziesma "Pamats visam" ir viena no tām, kas vislabāk raksturo albuma "Izlaušanās" ideju, un tā ir rakstīta ar domu, ka vārdiem ir spēks," vēstīja mūziķis.

Iepriekšējais Edavārdi albums "Zakarijs EP" pagājušajā gadā tika izvirzīts Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvai nominācijā "2009.gada labākais hiphopa albums".

Albums ir pieejams no 5.aprīļa digitālai lejuplādei adresē http://www.hhradio.lv un no 6.aprīļa (pēcpusdienā) pieejams diska formātā Streetshop veikalā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu