Vai pašiem latviešiem ir kāda skaidrība, kas ir mūsu nacionālie ēdieni? Kāds zinās zirņus ar speķi, skābputru vai siļķi ar kartupeļiem. Kā izrādās, mūsu virtuve ir krietni bagātāka, nekā domājam. Šoreiz pirms pašām Lieldienām par latviešu Lieldienu ēdieniem.
1.aprīlī LR1: Kas ir latviešu nacionālie ēdieni? Par ko joko latvieši? (3)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raidījuma viešņa - Lolita Šelvaha, LU Pedagoģijas un psiholoģijas mājturības un mājsaimniecības skolotāju studiju programmas docētāja.
Tomēr atcerēsimies, ka 1. aprīlis ir joku diena. Studijā būs viesis - daudziem pazīstams kā dziedātājs, mazāk - kā jokupēteris. Bet kas tas par viesi, lai paliek pārsteigums! Ar viņu „nopietni” spriedīsim, par ko joko latvieši.
Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv
Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv