RATM vēlas Sūzanu Boilu (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu alternatīvā grupa «Rage Against The Machine» (RATM) uzaicinājusi talantu šova «Britain's Got Talent» bijušo dalībnieci Sūzanu Boilu spēlēt kopā ar grupu Londonas koncertā, vēsta «Gigwise.com».

Kā ziņots iepriekš, RATM apsolīja, ka sniegs bezmaksas koncertu, ja tās dziesma «Killing In The Name» uzvarēs britu Ziemassvētku topā, šādā veidā nepieļaujot, ka piekto gadu pēc kārtas topa pirmo vietu ieņem kāds no talantu šova «The X Factor» dalībniekiem. 1992. gada dziesma biznesa nedēļā līdz 19.decembrim tika pārdota vairāk nekā 500 000 eksemplāru, apsteidzot britu talantu šova «The X Factor» dalībnieku Džo Makelderiju par vairāk nekā 50 000 balsu, un jau februārī grupa paziņoja, ka 6.jūnijā sniegs solīto koncertu.

Tagad grupas solists Zaks de la Roha atklāja, ka mūziķi vēlas, lai kopā ar viņiem uzstājas 48 gadus vecā skotiete, kas iekaroja klausītāju mīlestību ar dziesmu «I Dreamed a Dream» no mūzikla «Les Misarables» («Nožēlojamie»), tiesa, šoreiz viņai nāktos izpildīt dziesmu «Killing In The Name». Šādā veidā RATM vēlas salīgt mieru ar Saimonu Kauelu. «Es tiešām ceru, ka Saimonam nav sirdī palicis rūgtums,» sacīja dziedātājs intervijā britu tabloīdam «The Sun». «Šķiet, viņam likās, ka tā ir ņirgāšanās kampaņa, tomēr patiesība ir tāda, ka briti vēlas pārmaiņas.»

«Mēs mīlam Sūzanu Boilu, viņa ir seksīga,»

piebilda de la Roha. «Lai parādītu, ka mums pret viņu nav nekā iebilstama, mēs gribētu, lai viņa šovasar uzstājas kopā ar mums uz skatuves.»

«Viņai ir lieliska balss, un mēs gribētu kopā ar viņu izpildīt «Killing In The Name«.»

«ASV visi viņu pazīst, un viņas balss piestāv pie visa. Mums tas būs pagodinājums.»

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu