17.martā LR1: Pašiem savs "mājokļa jautājums"? Kā kļūt par... baletdejotāju? (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/clevercupcakes

Lai ar cik niecīgu budžetu veidots, pat vissīkākais remonts vai vienkārša mēbeļu pārbīdīšana garantē milzīgu pašapziņas pieaugumu! No jauna nokrāsota siena, pašu rokām veidots dekors jau ir pirmais solis ceļā uz pašiem savu “mājokļa jautājumu”.

Bet ar ko sākt? Kā pareizi novērtēt savus spēkus, varēšanu un putekļu pretdarbību? Kā tīrīt un kā apsegt mēbeles? - to pēc 9:00 jautāsim Rīgas Būvniecības vidusskolas pasniedzējai Sandrai Miklašēvičai.

Kā jūs domājat - vai popkultūras pārsātinātā vidē, kurā turklāt vairs nav Operetes un baleta teātra, klasiskajai dejas mākslai - baletam vēl ir vieta? Kam vajadzīgs balets - dīvaiņiem, rūdītiem estētiem vai mākslas gardēžiem? Un vai vēl var kļūt par profesionālu baletdejotāju? Par šo tematu pirms pavisam drīz gaidāmā Baltijas baleta festivāla mūsu studijā no 10:00 līdz 11:00 būs festivāla rīkotāja ar balerīnas pieredzi - Lita Beiris.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599

E-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu