"Dandelion Wine" Studentu klubā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 6.martā, Latvijas Mūzikas akadēmijas Studentu klubā notiks grupas "Dandelion Wine" koncerts, ar ko tiks svinēta grupas piecu gadu jubileja, informēja grupas dalībniece Evilena Protektore.

Grupa "Dandelion Wine" jeb "Pieneņu vīns" ir dibināta 2005.gadā. Grupa savu radošo darbību sāka ar vokālistes Protektores dziesmu skicēm, kuras aranžējot radies grupas skanējums ar funk un džeza iezīmēm.

Grupas pastāvēšanas laikā tajā piedalījušies daudzi interesanti un talantīgi mūziķi, un katrs no tiem sniedzis savu ieguldījumu "Dandelion Wine" muzikālajā attīstībā. Grupas pamatsastāvu veido četri mūziķi - Protektore, Jurijs Koškins, Kaspars Tensons un Jānis Drigins.

Piecu gadu laikā grupa ir uzvarējusi vairākos konkursos, piemēram, "MicRec Open 4" un "Tu esi pamanīts", kur grupa soliste tika atzīta par labāko vokālisti. 2008.gadā grupa izlaida savu debijas singlu, savukārt 2009.gadā grupa laida klajā savu otro singlu.

Grupas jubilejas koncertā Studentu klubā piedalīsies arī jauns un daudzsološs kolektīvs "Zara.Za", kas dibināts 2009.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu