DDC notiks "dubstep" nakts "Subharmonija"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 6.martā "Dirty Deal Cafe" telpās nu jau otro reizi gaidāma dabstepa nakts Subharmonija. Šoreiz uzstāsies "Bisweed" no Igaunijas, "Neveready" no Somijas, kā arī vietējie Dj’i Onishi, Sairam, Peres One un Vj’i Relict, Gaffa un B.O.B.

Šoreiz pasākumā galvenie viesi būs igauņu dīdžejs un producents Bisweed (www.myspace.com/bisweed), kas savu mūziku izdevis tādās izdevniecībās kā "Dub:iouz" un "Smokin Sessions". Bisweed uzstāšanās maniere izceļās ar skaņas dziļumu, izteiktiem zemajiem ritmiem un atmosfēriskām tekstūrām. Mūziķis spēlēs gan savus, gan citu dabstepa mākslinieku līdz šim neizdotus skaņdarbus.

Savukārt Neveready (www.myspace.com/nevereadymusic) ir viesmākslinieks no Somijas, kura ieraksti ir izdoti izdevniecībās "FJUU" un "Redvolume" izdevniecībās. Neveready gaidāmi skaņdarbi, kas tiks izdoti uz ASV izdevniecības "Formant Recordings".

No Latvijas piedalās dubstep.lv pārstāvji Dj'i Onishi un Sairam, digitālās mūzikas izdevniecības Dub Suspects tēvs Peres One, un Vj'i Relict un Gaffa no Parastate.net, un B.O.B.

Sākums: 22:00 Ieejas maksa: 3,- lvl

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu