3.martā LR1: Viss, ko vien vēlaties... no papīra? Gudro suņu laboratorija (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/zia

Kurš gan bērnībā nav locījis lidmašīnu vai papīra kuģīti? Tomēr daudzi šo vaļasprieku izkopuši līdz pilnībai un no papīra spēj izlocīt gandrīz jebko! Ko mēs zinām par origami - papīra locīšanas mākslu? Kas ar to nodarbojas Latvijā un kur to var apgūt? Vai origami locīšanai ir nepieciešama īpaša telpiskā domāšana?

Par šo smalko un apburošas tehnikas pilno mākslu sarunāsimies ar skolotāju Inesi Sudari - ēterā viņu dzirdēsit no 9:00 līdz 10:00.

Suns joprojām ir labākais cilvēka draugs, turklāt arī gudrākais. Tomēr katram sunim ir arī savs raksturs un intelekta līmenis un tam atbilstoša uzvedība. To visu, starp citu, var padziļināti papētīt “gudro suņu laboratorijā”! Kas vēl tur notiek un kā? Un ko zināšanas par savu suni dod tā saimniekam? Pēc 10:00 studijā tiksimies ar gudro suņu laboratorijas vadītāju Agri Straujupu un suņu skolas “Pozitivus” vadītāju Jūliju Bogomolovu.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599

E-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu