Valmierā notiks konkurss "Stage Number One" (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Martā un aprīlī Valmierā norisināsies jauno izpildītāju konkurss "Stage Number One", kurā aicināti pieteikties jaunie mūziķi, kuriem vēl nav noslēgti līgumi ar ierakstu kompānijām un nav izdots neviens oficiāls albums.

Konkursu organizē radio "SWH" Valmieras studija sadarbībā ar kafejnīcu-bāru "Jauna Saule". Pieteikties konkursam var līdz 28.februārim, iesniedzot rakstisku vai elektronisku pieteikumu. Kā informēja radio "SWH" Valmieras studijas vadītāja Vita Ziediņa, konkurss notiks vairākās kārtās. 6., 13., 20. un 27.martā konkursa kārtas notiks bārā "Jauna Saule". Vēlāk katras kārtas uzvarētājs piedalīsies finālā, kas notiks 24.aprīlī klubā "Multiklubs".

Konkursu radio "SWH" Valmieras studija rīko kā jaunu tradīciju, sniedzot iespēju grupām, solistiem un radošajām apvienībām popularizēt sevi, rosināt jaunradi un oriģinalitāti, kā arī nodrošināt iespēju labākajiem uzstāties "Jauna Saule" un "Multiklubs" rīkotajos pasākumos.

Konkursantiem ir jāsagatavo divas kompozīcijas. Viena no tām drīkst būt kaverversija kāda cita solista vai radošās apvienības kompozīcijai, bet otrai jābūt pašu radītai. Konkursa uzvarētāji iegūs galveno balvu - bezmaksas dziesmas ierakstu radio "SWH" ierakstu studijā.

Pirmais konkurss "Stage Number One" notika 2002.gadā. Tajā uzvarēja grupa "Z-Scars". Konkursa rīkotājs bija "Multiklubs", un tas notika vairākus gadus. Pēdējais šāda veida konkurss notika 2006.gadā. Iepriekšējos konkursos žūrijas sastāvā bija Latvijas mūzikas nozarē pazīstamas personības, tostarp arī mūzikas žurnālists Uldis Rudaks, dīdžejs Toms Grēviņš, mūziķi Andris Kivičs, Igo, Aigars Krēsla, Renārs Kaupers, Jānis Jubalts, kā arī Tija Auziņa

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu