Mēneša albums: Beach House «Teen Dream» (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET Mūzika sāk jaunu rubriku - Mēneša albums.

Gandrīz katrs sevi cienošs mūzikas izdevums, portāls, radio katru mēnesi (bieži arī katru nedēļu) izceļ kādu, viņuprāt, vērtīgu ierakstu. Mums šķiet, ka mēnesis ir pietiekami ilgs laika nogrieznis, lai spētu atsijāt graudus no pelavām un, gadam beidzoties, šos 12 vērtīgākos graudus apkopot iespējamā gada albumu top20. Diemžēl Mēneša albums var būt tikai viens un, visticamāk, katram no mums tas ir un būs atšķirīgs. Lūk, janvāra labākais albums TVNET Mūzika skatījumā:

Beach House «Teen Dream»

Baltimoras sapņu popa dueta «Beach House» studijas albums «Teen Dream» ar katru jaunu klausīšanās reizi nostiprinās ne tikai manā, bet visa TVNET biroja apziņā (tas nemitīgi un vienlaikus neuzkrītoši skan fonā). Franču izcelsmes dziedātāja Viktorija Legrāna (Victoria Legrand) un Baltimoras iedzīvotājs Aleks Skalijs (Alex Scally) radījuši tiešām brīnišķīgu ierakstu.

Ja jums tīk Mariana Feitfula, «Cocteau Twins», «Fleet Foxes» un «My Bloody Valentine», tad šajā albumā atradīsiet pa drusciņai no katra.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu