''Dirty Deal Café'' koncerts "Uzlūdz dāmas"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 16.janvārī ''Dirty Deal Café'' Spīķeru kvartālā notiks koncerts ar nosaukumu "Uzlūdz dāmas", kurā piedalīsies Alise, meiteņu ansamblis "Sus dungo" un kolektīvs "100 baltas dvēseles".

Pēc ieilgušas darbošanās mūziķu kolektīva sastāvā, par ieradumu Alisei ir kļuvusi muzicēšana koncertos, kuros pirms vai pēc tam uzstājas arī "100 baltas dvēseles". Ieradums atmests netiks arī šo sestdien, kad Alise ar savu solo programmu iepriekš neierastā izpildījumā ievadīs koncertu "Uzlūdz dāmas".

Liekot pieres kopā un domājot par pasākuma kuplināšanu ar īpašiem viesiem, gan Alise, gan vismaz trīs procenti no "100 baltām dvēselēm" nolēma vērsties pie meiteņu seksteta "Sus dungo", kas līdz ar Jaunā gada iestāšanos koncertēt sācis arvien aktīvāk. Meitenes sevis spēlēto dažādiem svešvārdiem apzīmē nelabprāt, taču "tur" esot gan mūzika, gan dzeja, gan video, foto un deja. Ja reiz dikti gribas, tad saklausīt iespējams rokenrolu, tautas mūziku, t.s. "indie" mūzikas druskas un jebko citu, ko klausītājs vēlas. Un, ja vēlas, tad lai tikai nāk uz koncertu 16.janvārī!

Ieeja koncertā "Uzlūdz dāmas" Dirty Deal Café (Maskavas ielā 12-k2) no plkst. 20, ieejas maksa – LS 2.00. Pēc koncerta dejas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu