Muzikāla izrāde "Sorry, Angel" (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

17. septembrī Rīgā notiks Džeinas Birkinas dziesmu autora Serža Ginzbura koncertizrādes "Sorry, Angel" ("Piedod, eņģel" – no angļu val.) pasaules pirmizrāde.

Rīga par pirmizrādes vietu nav izvēlēta nejauši – jūnija beigās Rīgā koncertēja Ginzbura mūza Džeina Birkina, pēc šā koncerta Latvijas publika ir ļoti aizrāvusies ar Džeinas Birkinas un viņas dziesmu autora daiļradi.

Izrāde "Sorry, Angel" skatītājam atver Serža Ginzbura pasauli, jo balstās uz viņa paša izteikumiem par dzīvi, nāvi un mīlestību. Izrādes vadmotīvs ir viņa sapņa meklējums, kas slīd projām un nevar pārvērsties īstenībā. Izrādē ir dzirdamas dziesmas franču un krievu valodā.

Izrādes mērķis ir atklāt Latvijas skatītājam Serža Ginzbura fenomenu. Viņš ir reformators un prāta provokators, viņš nekad nebeidz pārsteigt publiku ar spēcīgiem, ekspresīviem, jauniem un idejiski svaigiem garadarbiem. Seržs Ginzburs ir arī brīnišķīgs savu dziesmu izpildītājs. Ginzburs ir autors dziesmām, kuras izpilda labākie dziedātāji jau trijās paaudzēs. Seržs Ginzburs padarījis slavenu veselu plejādi brīnišķīgu aktrišu - Bridžitu Bardo, Annu Karinu, Katrīnu Denēvu, Izabellu Adženi, Vanesu Paradī.

Izrādes iestudējums Maskavā jau izraisījis lielu ažiotāžu aktieru sastāva dēļ. Izrādes režisore un viena no galvenās lomas atveidotājām Marija de Valjukofa kļuvusi gluži vai par Maskavas intelektuālās sabiedrības kulta tēlu, pateicoties saviem pētījumiem par mūsdienu franču teātri. Serža Ginzbura lomu atveido arī Latvijā populārās Krievijas rokgrupas „Bi-2” solists Ļova.

Izrāde "Sorry, Angel" nepārprotami būs viens no vērienīgākajiem "Queen Of Stage" organizētajiem pasākumiem 2005. gadā.

Biļetes var iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs. Sīkākai informācijai un biļešu rezervēšanai - tālr. 7371000.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu