Jelgavā noslēgsies mūzikla "Vella kalpi" turneja (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jelgavā 2. septembrī pēdējo reizi notiks vasaras koncertizrādes "Vella kalpi" šovs, pēc tam mūzikls būs kļuvis par vēsturi, jo tā autori neplāno papildizrādes ne šovasar, ne nākamgad.

Astoņās izrādēs "Vella kalpus" jau noskatījušies 50 000 skatītāju.

""Vella kalpi" tiek noņemti no mūsu repertuāra, jo šobrīd koncentrējam spēkus trim jauniem iestudējumiem un diviem milzīgiem muzikāliem šoviem. Būs skumji šķirties ar lielisko trupu, taču esmu pārliecināts, ka mūsu ceļi turpmāk krustosies ne vienu reizi vien," skaidro "Izklaides producentu apvienības 7" direktors Aigars Dinsbergs.

Īpaši izrādei Jelgavā no Druvienas, kur savulaik tika spēlētas slavenās "Skroderdienas Silmačos", tiks atvesti soli ar 3000 sēdvietām. Tā kā ar šīm sēdvietām visiem apmeklētājiem nepietiks, skatītāji tiek aicināti līdzi ņemt saliekamos krēsliņus vai segas, lai izrādi nevajadzētu pavadīt, stāvot kājās. Tāpat izrādes organizatori aicina uz mūziklu ierasties laikus, lai pēdējās minūtēs pirms izrādes neveidotos drūzma pie ieejas pasākuma teritorijā.

Biļetes uz izrādi Jelgavā nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu