Pārkerei patīk labi un lēti aromāti (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Sāra Džesika Pārkere klajā laiž parfīma "Lovely" sēriju. Turklāt ļoti bieži glancētajos žurnālos Pārkeres kundze tiek dēvēta par pašu stilīgāko personu — Sāra lieliski orientējas modē un dažādos aromātos, kaut arī pati uzskata, ka viņas smaržu gaume ir pārspīlēta, jo viņai patīk "lētas" smaržas.

"Reiz satiku meiteni, no kuras vējoja lielisks aromāts. Tas bija muskuss," stāstīja Pārkere intervijā žurnālam "Vogue". "Es teicu: "Mans Dievs! Jūs tik lieliski smaržojat!" Viņa man atbildēja: "Nekas īpašs. Šis aromāts ir no lēta veikala "Rite Aid"." Es uzreiz devos turp. Šis aromāts arī kļuva par manu mīļāko uz visu dzīvi. Jau tad sapratu, ka labai lietai nav jābūt dārgai. Viss ir ļoti individuāli. Biju šokēta, kad ieraudzīju cenu — septiņi dolāri par tādu skaistumu."

Sāra Džesika pastāstīja, ka tik ļoti "krita" uz šo aromātu, ka no ražotājkompānijas nopirka visus atlikušos 590 flakonus, kad tas bija zaudējis tirdzniecības aktualitāti, un nolēma īstenot dzīvē savu seno sapni — radīt savas smaržas. Parfīma ražotājfirma "Lancaster" saņēma no Pārkeres pasūtījumu izgatavot šā aktrises iecienītā aromāta variācijas. Profesionālie parfīmu speciālisti uzreiz ķērās pie darba, un šoruden produkts, kas iepaticies Sārai Džesikai Pārkerei, parādīsies tirgošanā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu