Kivičs un citi spēlēs golfu (80)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien, 21. jūnijā, plkst. 12 golfa laukumā "Viesturi" jau ceturto gadu Latvijas populārākie mūziķi, kā arī ierakstu kompāniju un mediju pārstāvji mērosies spēkiem, šogad mūzikas izdevniecības „Platforma Records” paspārnē organizētajās sacensībās.

Vairums sacensību dalībnieku tajās piedalīsies vismaz trešo reizi, un šogad plānots pārsniegt iepriekšējo gadu rekordlielo dalībnieku skaitu.

Lai satiktos, pārrunātu nākotnes plānus, vienotos par kopējiem projektiem, kā arī sacenstos golfa laukumā, šogad mūziķi spēlēs golfu jau jūnijā, nevis septembrī, kā bija ierasts citus gadus. Pērn sacensībās piedalījās 49 dalībnieki.

Turnīrā piedalīsies daudz Latvijas populāro mūziķu, tostarp Jānis Stībelis, Ingus Pētersons, bēdīgi slavenais Andris Kivičs, "The Hobos", "Jumprava", "Re-Public", "Double Faced Eals", "R.A.P.", "Finx", "Gain Fast", "Sanctimony", Ladybird, Dons, "Cosmos" un citi.

Pirms četriem gadiem „Mūzikas Video” kļuva par šo sacensību organizētāju un vienlaicīgi arī sponsoru, tāpēc sacensību pilnais nosaukums bija „LNT Mūzikas Video golfa kauss”, taču pagājušajā gadā turnīrs tika pārdēvēts galvenā atbalstītāja un sponsora vārdā - „Siemens golfa kauss”, šogad organizēšanu ir uzņēmusies mūzikas izdevniecība „Platforma Records”.

„Golfa turnīrs kā mūziķus vienojošs pasākums nav izvēlēts nejauši. Latvijā aizvien lielāku popularitāti gūstošā spēle ir ne tikai relaksējošs un aizraujošs sporta veids, bet arī lieliska iespēja neformālā gaisotnē pārrunāt tuvākas un tālākas nākotnes plānus,” stāsta „Platforma Records” direktors Rimants Liepiņš.

Kā zināms, Jāņu svinības ir visai saspringts darbošanās laiks ar mūziku saistītajiem, tai skaitā arī mūziķiem. „Mums bieži vien Jāņi ir darba dienas, nevis atpūta. Jauki, ka šogad varam satikties pirms Jāņiem un draudzīgā atmosfērā atpūsties un jauki pavadīt laiku, spēlējot golfu,” stāsta Jānis Stībelis, kurš mūziķu golfa pasākumos ir piedalījies arī iepriekš.

„Man vienmēr ir licies, ka golfu spēlē tikai vīri ar apaļiem vēderiem un rūtainās biksēs, lai gan saprotu, ka tas ir stereotips. Zinot to, ka šis pasākums vienmēr ir pilns ar jautrību, kā arī tāpēc, ka nekad neesmu spēlējis, šogad ļoti labprāt piedalīšos Mūziķu golfa turnīrā,” stāsta "The Hobos" līderis Rolands Ūdris.

Pagājušajā gadā pēc piecu stundu ilgas cīņas ar vienādu punktu skaitu (43 p.) spēli beidza divas komandas. Lai noskaidrotu pirmās vietas ieguvēju, notika pārspēle, kur ripināšanas sacensībās uzvaru ieguva komanda, kuras sastāvā spēlēja Mārtiņš Freimanis no grupas „Tumsa”, Elita Mīlgrāve no ierakstu kompānijas „Mikrofona ieraksti”, Igors Linga no „Mūzikas Video” un Kristians Rozenvalds no sabiedrisko attiecību centra „RKT Publicitāte”.

Tāpat kā iepriekšējos gados, mūziķi laukumā dosies kopā ar žurnālistiem no Latvijas Mediju golfa kluba. „Mūziķu golfa kauss” tiks izcīnīts, izspēlējot deviņas bedrītes, pēc „labākās bumbiņas” (scrumble) principa, kas dos iespēju palīdzēt komandu dalībniekiem, kuri vēl ir šīs spēles apgūšanas sākuma stadijā, cīnīties par godalgotām vietām.

Komentāri (80)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu