Tatjana Timčuka ar skatu uz Krieviju (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eirodziesma 2005. Pērn Eirovīzijas nacionālajā atlasē dziedātāja Tatjana Timčuka palika trešā, un pēc pēctecības principa (šogad ārpus fināla palikuši Meldra & Johnny Salamander) tieši viņai it kā būtu lielākās izredzes pārstāvēt Latviju šā prestižā konkursa finālā.

Tatjana jeb Marta (ar šādu pseidonīmu viņa nolēmusi startēt turpmāk) dziesmas "Loving, Missing, Crying" mūzikas autors ir Gints Stankevičs, bet teksta - pati Timčuka. Viņa jau trešo reizi kļuvusi par nacionālās atlases dalībnieci. Pirmoreiz viņa skatītājus pārsteidza ar karstasinīgu šovu, izpildot dziesmu "Roses And Tears", un skatītāji jaunās solistes izpildīto dziesmu ierindoja ceturtajā vietā. Pērn dziesma "Like A Star" bija trešā.

2002. gadā dziedātāja uzstājās konkursa "Jaunais vilnis" viesu koncertā, bet pēc diviem gadiem jau kļuva par uzvarētāju konkursā "Sudraba disks", kas norisinājās Maskavā. Pērn viņa kļuva par festivāla Baltās dzērves laureāti nominācijā "Autora dziesma".

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu