Gada lielākais pārtijs Holivudā (foto) (35)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķa un producenta P.Diddy dzimšanas dienas svinības tika gaidītas kā gada lielākais, izšķērdīgākais un foršākais pārtijs Holivudā.

Ielūgtas bija daudzas slavenas un mazāk zināmas personas - gan šovbiznesa pārstāvji un masu mediju zvaigznes, gan P Diddy biznesa partneri, draugi, radi un citas nepieciešamās personas, kas nodrošinātu vakara pasākumam vajadzīgo publicitāti. Starp ielūgtajiem viesiem bija Stinga sieva ar meitu, kuras publiski reti var redzēt kopā; Brūss Villis, kurš pēdējā pusgada laikā regulāri apmeklē saviesīgus pasākumus un nesmādē jaunu meiteņu sabiedrību; Parisa Hiltone, bez kuras smukģīmīša nevarētu iztikt neviens Amerikas šovbiznesa augstāko aprindu pasākums; kā vienmēr pašpārliecinātā Naomi Kempbela u.c. Ir jau pierasts, ka līdzīga rakstura pasākumos slavenības cenšas demonstrēt izsmalcinātu gaumi, tērpjoties ekstravagantos un dārgos tērpos, vakarkleitās un uzvalkos. Gadās, ka gribētais efekts pārvēršas par neveiksmi un bezgaumību. Šoreiz par pārsteigumu parūpējās kādreiz populārā dziedātāja un bijusī "Sony" Holivudas studijas šefa sieva Meraija Kerija. Viņa ieradās... kāzu tērpā! Tā ir jau otrā reize pēdējās nedēļas laikā, kad Meraija ierodas, tērpusies kuplā kāzu kleitā.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu