Seriālam "Sekss un lielpilsēta" tika uzņemti dažādi nobeigumi (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laikraksts "New York Post" ziņo, ka kulta seriālām "Sekss lielā, lielā pilsētā" sākotnēji bija paredzēti un tika uzņemti trīs dažādi nobeigumi.

Kulta seriāla producenti ir uzņēmuši tam trīs dažādus nobeiguma variantus. Televīzijā demonstrētajā nobeigumā Lieliskais vīrietis, kuru tēlo Kriss Norts, dodas uz Parīzi, lai beidzot atzītos mīlestībā savai daudz sāpinātajai draudzenei Kerijai Bredšovai, kuras lomu atveido Sāra Džesika Pārkere. Lai alternatīvos seriāla nobeigumus paturētu noslēpumā, tie tika uzņemti kafejnīcā, vēsta "New York Post".

Vienā no nobeigumiem Kerija stāsta savām draudzenēm, ka Lieliskais vīrietis ir devies uz Parīzi, lai viņu satiktu, bet tad ar viņu izšķīries uz visiem laikiem. Citā nobeigumā Kerija stāsta Mirandai (Sintija Niksone), Samantai (Kima Ketrela) un Šarlotei (Kristina Deivisa), ka viņa ir apprecējusies ar savu krievu mīļāko Aleksandru Petrovski (Mihails Barišņikovs). Īstajās filmas beigās Aleksandrs iesita Kerijai pa seju un viņa to pameta.

Trešais alternatīvais nobeigums atbilst seriāla realitātei - Kerija apraksta, kā Lieliskais vīrietis pārceļas atpakaļ uz Ņujorku, lai būtu ar viņu kopā.

Dažādie seriāla nobeigumi tiks iekļauti DVD diskā ar spilgtākajām seriāla epizodēm un kļūdainajām ainām, kas iznāks tuvākajos mēnešos.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu