Kristīna Orbakaite satikusi sevis cienīgu vīrieti (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja pēc divu gadu atšķirtības no mīļotā nolēmusi no jauna saistīties ar bijušo vīru. Arī Primadonna - Alla Pugačova neiebilstot pret šīm attiecībām un dēlēns Denijs esot sajūsmā…

Noskaidrojies, ka šai inforācijai nav nekāda pamata. Privātā sarunā ar „Komsomoļskaja gazeta” darbinieku viņa paziņojusi, ka ar Ruslanu Baisarovu viņu saistot vienīgi rūpes par dēlu. „Mums ir draudzīgas attiecības, bet par mīlestību nevar būt ne runas. Mēs katrs dzīvojam savu dzīvi. Uz Allas dzimšanas dienu ieradāmies kopā tāpēc, ka mammai Ruslans ļoti patīk”,– paziņoja Orbakaite. Dīvas dzīvē patiesi notikušas pārmaiņas –vīrieša vietu tajā, šķiet, veiksmīgi, aizņēmis „mačo” Mihails, Krievijas emigrants, kurš pastāvīgi mitinās Amerikā. Kad Kristīna ieradās Maiami uz filmas uzņemšanu, viņi iepazinās un dziedātāja savā grimētavā un paziņoja: „ Laiks nokārtot personīgo dzīvi! Beidzot esmu satikusi sevis cienīgu vīrieti!” Mihails pēc profesijas ir zobu tehniķis un viņš ir klīnikas īpašnieks Maiami. Ar Orbakaiti viņu iepazīstinājis kāds kopējs paziņa. Kaut gan dentists no Maiami ir pāris gadu jaunāks par Kristīnu, zobu tehniķa vīrišķais šarms un patstāvība dīvu apbūris tiktāl, ka vecumu starpību padarījis nepamanāmu viņas acīm. Līdz mīlnieku tikšanās reizei Mihails neapmeklēja Krieviju. Tomēr pēc tam, kad iemīlējis estrādes dīvu, stomatologs veselu mēnesi neatkāpies no Kristīnas ne soli un sekojis viņai arī uz Maskavu. Kā stāsta dziedātājas paziņas, Mihails esot iepazinies ar Kristīnas atvasēm un saticis pašu Primadonu. Zobu tehniķis iepaticies Pugačovai un mīlnieku laimei nesot nekādu šķēršļu, ziņo Krievijas masu mēdiji.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu