Rīgā iebraucis kultūras kuģis Stubnitz (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā ir iebraucis kultūras kuģis Stubnitz no Vācijas. Jau no rītdienas plkst. 12:00 kuģi varēs apskatīt ikviens interesent, kā arī apmeklēt bezmaksas filmu seansus, bet vakaros, trīs kuģa zālēs, tiks piedāvāta daudzveidīga muzikālā programma. Kuģis Rīgā pie Vanšu tilta uzkavēsies līdz 22.augusta vakaram, kad uzsāks ceļu atpakaļ uz Rostoku.

Jau trešdien, 18.augusta pēcpusdienā plkst. 12:00 kuģa kinozālē tiks demonstrēta 2004.gada 2 Annu filmu programma, kurā ir iekļautas filmas no visas Latvijas, tai skaitā arī animāciju un aktierfilmas. Plkst. 14:00 Vides filmu studija piedāvās dokumentālās filmas “Jumta likums”, “Tiva” un “Sekotāji”. Trešdienas kino pēcpusdienu plkst. 16:00 noslēgs Sofijas Kopolas 4 Oskariem nominētā mākslas filma “Pazudis tulkojumā”, kuru piedāvā Acme film. Trešdienas nakts programmā, kas sāksies plkst 21:00 un turpināsies līdz pat rītam, piedalīsies Hecate (Zhark records ASV), Jazz Wave, DJ AG & Raitis, DJ Monstrs, Dabasskats un DJ Krums, DJ Skafandrs, DJ Kone, No Rest un DJ Ivarz, DJ Atoms, DJ Ivarx u.c. Detroitā (ASV) dzimusī māksliniece Hecat vada Zhark records ierakstu kompāniju, kas parstāv tādus māksliniekus kā Abelcain, CDatakill, Venetian Snares, Rip-It, Somatic Responses un Christoph De Babalon. Koncertos vai festivālos Hecat strādā ar jebkuru pieejamo aprīkojumu, ieskaitot savu personīgo portatīvo studiju. Jazz Wave ir projekts, kurā apvienojušies pieci jauni mākslinieki ar vienu kopsaucēju – džeza mūzika. Grupas vokāliste un basģitārists studē Rīgas doma kora skolas džeza nodaļā, un jau vairākkārt dažādos sastāvos ir uzstājušies vietējos un ārzemju mūzikas pasākumos. Abi ģitāristi studē Rīgas pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā mūzikas pedagoģiju. Ģirts plašākai publikai ir pazīstams, kā grupas Baložu pilni pagalmi dalībnieks, bet Māris ir spelejis grupās Impression un Anastasia Sound Factory. Bundzinieks Artūrs ir spēlējis kopā ar Elegant People, Mame, Meldra, Johnny Salamander, Anastasia Sound Factory un citiem. Nakts programmas ieejas maksa ar flajeriem ir 3 Ls.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu