Kellija Osborna iestājusies rehabilitācijas klīnikā (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Smagā metāla mūzikas leģendas Ozija Osborna meita Kellija iestājusies rehabilitācijas klīnikā, lai ārstētos no narkotiku atkarības, piektdien paziņoja viņas vecāki.

19 gadus vecā Kellija atzinusies vecākiem, kas izjautājuši meitu, kad kāds britu tabloīds bija atsūtījis viņiem fotogrāfiju, kurā Kellija redzama pērkam narkotikas. Ozijs, kurš pats ir cīnījies ar atkarību no kokaīna, LSD un citām nelikumīgajām narkotikām, CNN sarunu šovā ar Leriju Kingu stāstīja, ka viņš ar sievu izjautājuši meitu, kas pēc ilgāka spiediena atzinusies. Turklāt viņas istabā atrasta somiņa ar dažādiem spēcīgas iedarbības pretsāpju medikamentiem - aptuveni 500 tabletēm. Ozijs un Šerona vienojušies ar Kelliju, ka viņai nekavējoties jāiestājas rehabilitācijas klīnikā Malibu, uz kuru viņu nogādājis brālis Džeks, kurš pats arī nesen ārstējās rehabilitācijas klīnikā. Ozijs stāstīja, ka viņš agrāk vairākkārt jautājis meitai, vai viņa lieto kādas narkotikas, bet viņa vienmēr to noliegusi. "Es nesaprotu, kā mēs varējām noticēt. Tas daudzums tablešu, ko es atradu viņas somā, bija apstulbinošs," viņš piebilda. Viņš arī pauda šoku par to, cik viegli mūsdienās nopērkamas narkotikas - Kellija recepšu zāles iegādājusies internetā. "Laikā, kad es lietoju narkotikas, tās nevarēja tik viegli iegūt, un paldies Dievam, citādi es jau būtu beigts," sacīja Ozijs. Uz jautājumu, vai viņiem nekad nav radušās aizdomas, ka Kellija lieto kādas narkotikas, Ozijs atbildēja, ka viņam bijušas šādas aizdomas, bet, ja viņš kaut ko jautājis, meita vienmēr to noliegusi. "Tu nekad negribi ticēt tam, kad tas skar tieši tevi, un viņi skatās uz tevi un tas ir tavs bērns, un viņi saka - mammu, es nelietoju, tici man. Un tu viņiem tici," piebilda Šerona. "Es vienmēr uzskatīju, ka mēs esam brīvi domājoši vecāki un ka mūsu bērni vienmēr mums teiks patiesību. Un es nesen teicu Kellijai - dārgā, ja tev ir kaut kas man slepeni sakāms, ko tu negribi teikt savai mammai, lūdzu, pavisam droši parunā ar mani. Un viņa sacīja - tēti, kas tie tādi par jautājumiem, es nelietoju narkotikas. Un es nomierinājos," stāstīja Ozijs, piebilstot, ka laimīgā kārtā viņi par to uzzinājuši, pirms vēl noticis kaut kas šausmīgs. "Tas var nogalināt tevi tikpat ātri, cik lode." Ozijs un Šerona arī pavēstīja, ka viņu dēls Džeks savu ārstēšanās kursu pabeidzis veiksmīgi un 23.aprīlī būs pagājis gads, kopš viņš nelieto nekādas narkotikas. Osbornu ģimeni pēdējā laikā vajā dažādas nelaimes - Ozijs decembrī smagi cieta negadījumā, bet Šerona nesen ārstējās no vēža.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu