Latvijas mūziķi spēlēs golfu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau otro reizi 30. septembrī Latvijā populāri mūziķi golfa klubā "Viesturi" sacentīsies par "LNT Mūzikas video" Grand Prix golfā. Šāda veida sacensības Latvijā notiks otro gadu pēc kārtas, un tajās plānots apvienot sportisko azartu, apgūstot vairumam svešā sporta veida noteikumus un spēles pamatelementus, ar patīkamu izklaidi.

Golfa turnīrā piedalīsies Artūrs Duboks, Mārtiņš Freimanis, Ozols, Jana Kay, Marts Kristiāns Kalniņš, Jānis Stībelis, Aivars Brīze, Horens, Gunārs Kalniņš, Linda Leen, Lauris Reiniks, Olga Rjecka un citi populāri mūziķi. Golfa turnīrs kā mūziķus un šovbiznesu vienojošs pasākums nav izvēlēts nejauši, jo šī spēle ir arī lieliska iespēja neformālā gaisotnē pārrunāt tuvākas un tālākas nākotnes plānus. "LNT Mūzikas Video" Grand Prix notiks 30.septembrī golfa klubā "Viesturi" no plkst. 11 līdz aptuveni 17.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu