TV3 atkal rādīs seriālu "Sekss un lielpilsēta". (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vasaras sezonā TV3 būs skatāms viens no producentu grupas "HBO" pasaulē populārākajiem seriāliem "Sekss un lielpilsēta", kas iepriekš guvis plašu atsaucību arī Latvijā, pavēstīja TV3 sabiedrisko attiecību koordinatore Signe Andersone.

Seriāls stāsta par četrām šarmantām Ņujorkas dāmām – Keriju, Samantu, Šarloti un Mirandu. Kerija apraksta savu un draudzeņu pieredzi Ņujorkas laikraksta "attiecību slejā", Samanta ir sabiedrisko attiecību speciāliste, kura meklē un atrod arvien jaunu pieredzi, Šarlote ir melanholiska mākslas galerijas īpašniece, kura joprojām tic īstai, ideālai mīlestībai, kas aizslaucīs visas raizes, bet Miranda ir ciniska juriste, kuras cinismu itin viegli var salauzt kāds romantisks žests.

Seriāls un Kerijas lomas atveidotāja Sāra Džesika Pārkere ieguvuši daudzas "Emmy" un citas prestižas ASV balvas.

"Sekss un lielpilsēta" tiks rādīts no pirmās līdz pat ceturtajai seriāla sezonai. Sērijas rādīs katru darbdienas vakaru, bet svētdienu vakaros tiks demonstrētas visas nedēļas sērijas.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu