Seksuālo minoritāšu klubā "XXL" būs pretkara mākslas akcija. (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas seksuālo minoritāšu klubā "XXL", protestējot pret karadarbību Irākā, 28. martā tiks atklāta amerikāņu mākslinieka Roberta Huka darbu izstāde "Militārisms un varmācība".

Protestējot pret karu Irākā, Latvijas seksuālo minoritāšu iecienītajā klubā "XXL" tiks atklāta amerikāņu mākslinieka Roberta Huka datorgrafiku izstāde "Militārisms un varmācība", kurā šokējoši atainota ASV armijas ikdiena autora netradicionālā skatījumā. "Izstādes rīkotājus interesē, kāda būs sabiedrības reakcija, to redzot. Attēli tiešām ir netradicionāli, un daži varētu šokēt. Turklāt izstādes tematika ir tieši pret karu. Tas ir aktuāli visiem, un mēs piedāvājam paskatīties uz šo problēmu no cita skatpunkta," teica Elita Drāke. Viņa uzsvēra, ka pats mākslinieks ir devis atļauju savu darbu izstādīšanai Rīgas seksuālo minoritāšu klubā, taču atteicās sniegt sīkāku informāciju par mākslinieku, sakot: "Manuprāt, katram vispirms vajadzētu iepazīt viņa darbus, un tad varēs ar citu pieeju palūkoties uz viņa personību." Izstādes atklāšana vienlaikus būs arī kluba aktīva rīkota pretkara informācijas akcija. Roberta Huka izstāde "Militārisms un varmācība" seksuālo minoritāšu klubā "XXL" būs skatāma līdz 16. aprīlim.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu