The Hobos “Walk All Night”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūžīgie klaidoņi, veidojot savu trešo albumu, laiduši klajā savu jaunāko singlu “Walk All Night”, kurš nav tikai disks ar trīs dziesmām. Šoreiz šis ir interaktīvais singls, kurā ietverti divi videoklipi un dažas citas interesantas un noderīgas lietas.

Pirms pašas “Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas 2001” pasniegšanas ceremonijas, kurā šī grupa nominēta piecās kategorijās, The Hobos presei prezentēs savu jaunāko singlu “Walk All Night”, kurš sagatavos grupas fanus marta beigās gaidāmajam The Hobos trešajam albumam “Flashback Mornings – Part III”. Jaunajā The Hobos singlā ietvertas divas miermīlīgās dziesmas “Walk All Night” versijas, (Radio Edit) un (Alternative Version), kas gan vairāk uzskatāma par akustisko versiju. Jāatgādina, ka jaunais singls jau kādu laiku dzīvojās pa “Radio SWH Top 40” pirmo desmitnieku. Singlā ietverta arī dziesma “Outhouse” no grupas iepriekšējā albuma “Perfect Solution”. Singla gaumīgi un profesionāli izstrādātajā interaktīvajā daļā ir iespējams iepazīties ar grupas biogrāfiju, kā arī noskatīties dziesmu “Walk All Night” un “Cristian (I’m Gonna Be)” videoklipus. Viena no jaukākajām singla interaktīvajām daļām ir lirikas sadaļa, kurā iespējams iepazīties ar dziesmas “Outhouse” vārdiem un iemēģināt savu balsi, dziedot līdzi dziesmas “Walk All Night” karaoke versijai. Šoreiz jāizsaka vislielākā atzinība singla interaktīvās daļas veidotājiem, jo līdz šim ir redzēti daudzi interaktīvie albumi un singli, bet šis ir atzīstams par vienu no vislabāk izstrādātajiem, ne tikai Latvijas mērogā vien. Pateicoties šai daļai, šis singls varētu būt ļoti saistošs visiem īstenajiem The Hobos faniem. Vienīgi atliek brīdināt visus interaktīvās daļas lietotgribētājus. Ir iespējams, ka jūsu dators var neatpazīt šo singlu kā interaktīvo disku, bet šādā gadījumā vaina meklējama vienīgi jūsu datorā jeb pareizāk - “Windows” uzstādījumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu