"Very Cool People" ar burziņu "Herbārijā" prezentē jauno albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Grupas "Very Cool People" jaunā albuma "Caution! Contains Words! " prezentācija
Foto: Grupas "Very Cool People" jaunā albuma "Caution! Contains Words! " prezentācija Foto: Gints Bāliņš/TVNET

11. aprīlī kultūrbārā "Herbārijs" savu jaunāko studijas albumu "Caution! Contains Words" ar koncertu prezentēja fanka apvienība "Very Cool People". Klāt bija arī TVNET. Aplūko foto! 

Koncertā piedalījās arī vairāki viesmākslinieki, kas dzirdami platē - reperi ansis, Edavārdi, kā arī dziedātāji Ralfs Eilands, Kristīne Prauliņa un Evilena Protektore. Protams, izskanēja arī grupas populārākais hits "Pa apli".

Foto: Grupas "Very Cool People" jaunā albuma "Caution! Contains Words! " prezentācija
Foto: Grupas "Very Cool People" jaunā albuma "Caution! Contains Words! " prezentācija Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Jaunā albuma muzikālais materiāls daļēji radīts vienā laikā ar 2017. gadā izdoto instrumentālo plati "Heya Some Kind of Fish". Vairākas dziesmas ieskaņotas pat vienā sesijā. Albums tapis laika posmā no 2016. gada oktobra līdz 2018. gada jūlijam. Visas dziesmas ir pašas grupas radītas, izņemot divas - "Going Down Slowly" (Allen Toussaint) un "Let The Music Take Your Mind" (Kool And The Gang). 

"Viena no mūsu lielākajām muzikālajām ietekmēm vienmēr ir bijis Ņūorleānas R&B ikona Alens Tuseins (Allen Toussaint, 1938-2015), tāpēc albumā iekļāvām tādu kā veltījumu meistaram," TVNET intervijā pastāstīja "Very Cool People" līderis, ģitārists Elvijs Grafcovs (35).

Aplūko foto no prezentācijas.

 

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde un Gints Bāliņš. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu