"Summer Sound" festivālā būs urbānajai kultūrai veltīta skatuve (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Summer Sound
Summer Sound Foto: publicitātes

Festivāls "Summer Sound" sadarbībā ar zīmolu "Stenders" šogad piedāvās urbānajai kultūrai veltītu skatuvi pludmalē.

“Urbānā kultūra, repa un deju mūzika šobrīd ir topu virsotnēs un pieprasīta kā jauniešu, tā arī vecākā auditorijā, tāpēc esam priecīgi, ka šogad sadarbībā ar "Stenders" varam piedāvāt skatuvi, veltītu tieši šai kultūrai, ar labākajiem pašmāju hiphopa izpildītājiem un elektroniskās mūzikas dīdžejiem,” teic Uldis Pabērzis, festivāla "Summer Sound" organizators.

Festivāla skatuve atradīsies pludmalē, netālu no pludmales ieejas un tā priecēs ar šādu mākslinieku uzstāšanos: Singapūras satīns, Kreisais krasts, Latgalīšu reps, VIŅA, Ziedu Vija, MARTA, NiklāvZ, DJ Rudd, DJ Gustavito, DJ Aspirīns, Makree (live), DTD, DJ Ai-va un citiem māksliniekiem, kuru vārdi tiks izziņoti, tuvojoties festivālam.

"Latgalīšu reps"
"Latgalīšu reps" Foto: Santis Zibergs

Iepriekš festivāls ir izziņojis čigānu panka karaļus Gogol Bordello, pasaules elektroniskās mūzikas topu līderi Sigala, lietuviešu elektroniskās mūzikas uzlecošo zvaigzni Dynoro, nīderlandiešu dīdžeju duetu The Him un labākās pašmāju grupas un izpildītājus.

Grupas Gogol Bordello koncerts koncertzālē Palladium.
Grupas Gogol Bordello koncerts koncertzālē Palladium. Foto: Edijs Pālens/LETA

Biļetes nopērkamas summersound.lv. Divu dienu biļetes cena - 47 eiro.

Festivāls "Summer Sound" 2019. gadā norisināsies devīto reizi un ir kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem vasaras mūzikas notikumiem Baltijā. To apliecina tūkstošiem apmeklētāju, kuri ik gadu dodas uz brīnišķīgo Liepājas pludmali, lai baudītu divu dienu muzikālu prieku un atpūtu pašā jūras krastā. Katru gadu festivāls piedāvā vairāk nekā 50 māksliniekus, kā arī rūpējas par daudzveidīgu izklaižu un aktivitāšu programmu.

Foto: Saule, jūra un mūzika. Festivāla "Summer Sound 2018" otrā diena.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu