Latvijas topā līderi sacenšas ar dziesmu skaitu desmitniekā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Wiesulis
Wiesulis Foto: publicitātes

“Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība” (LaIPA) sadarbībā ar portālu TVNET piedāvā Latvijā klausītāko singlu topu - prezentējot dziesmas, kas aktuālajā nedēļā ir populāras gan radiostacijās, gan straumēšanas vietnēs internetā. Topu rezultātus veido Radiomonitor un Ranger Computer apkopotie dati. 15. nedēļā topos līderi ir stabili un sacenšas ar to, kuram topā būs vairāk dziesmu. Iepriecina arī singli - jaunpienācēji!

Staumēšanas tops

Foto: publicitātes

No pašmāju singliem straumēšanas topā jau piekto nedēļu līderos ir apvienība “Olas” ar dziesmu “Nārnija”, kurā piedalās gan dziedātāja Esmeralda, gan producents “heywhosthatkid”. Atpakaļ otrajā vietā ir “Singapūras Satīna” hits “Degviela”, kas straumēšanas topā jau ir 45. nedēļu. Pašmāju singlu topā joprojām ir arī “Singapūras Satīna” hiti “Uz Seen” un “Labvakar”.

Trešajā vietā ir repera Wiesuļa un producenta sangvn singls “Klāt” - tandēms straumēšanas topā ir otro nedēļu,

šoreiz desmitniekā no jaunā albuma “En Prise” ir atrodamas arī dziesmas: “Pasarg' Dievs”, “Runāju Par Lietu (feat. Marko)”, “213 (feat. galeniex)” un “Ārprāts”.

Lielajā straumēšanas topā pirmajā vietā ir producents Artemas ar hitu “i like the way you kiss me”, kam tagad ir iznācis arī videoklips. Otrajā vietā ir apvienības “Olas” singls “Nārnija”, bet trešajā vietā augšā par četrām pozīcijām ir dziesminieks Hozier ar jaunāko singlu “Too sweet”. Topa 16. vietā ir jaunums - reperis J.Cole ar “Huntin’ Wabbitz”, kur vienā no pantiņiem viņš piemin arī mūsu basketbolistu Kristapu Porziņģi. Savukārt 17. vietā ir “Singapūras Satīns” ar “Degvielu”.

Radiostaciju tops

Foto: publicitātes

Radiostaciju top 20 trijnieks ir palicis nemainīgs jau trešo nedēļu. Kelvina Harisa un Rag'n'Bone Man singls “Lovers In A Past Life” ir visvairāk spēlētākais, tam seko Dua Lipa ar “Training season”, bet trešais ir Bensons Būns ar “Beautiful Things”.

No latviešu singliem radiostacijās spēlētākais ir Chris Noah “Nomodā” - topā piecas nedēļas un šoreiz sasniedzis virsotni. Otrajā vietā ir Emilija ar “Noticēt sev”, bet trešie ir grupa “Instrumenti” ar “Man patīk”. Lielajā radiostaciju top 20 dziesmas secīgi ieņem astoto, devīto un desmito vietu.

Kā 15. nedēļas jaunumus var atzīmēt Arianas Grandes “we can't be friends (wait for your love)”, kas šoreiz ir 12. vietā. No pašmāju singliem radiostaciju apritē iekļuvis jaunais duets “Yūt” ar dziesmu “Tuvu” - sestais spēlētākais, kā arī “Labvēlīgais tips” ar dziesmu “Aiz Mums Ir Sarkandaugava” šajā nedēļā ir devītajā vietā.

Drīzumā gaidāms

Ar jaunu pieeju ieintriģējis tandēms Future un Metro Boomin, kas 12. aprīlī izdeva otro sadarbības albumu “We Still Don't Trust You”, kurā piedalās tādi viesi kā the Weeknd un ASAP Rocky. Albums ir turpinājums 22. martā izdotajam “We Don't Trust You” ne vien secīgi, bet stāsta ziņā. Kamēr kritiķi norāda, ka kvantitāte šajā gadījumā pārsniedz kvalitāti, tikmēr fani ar entuziasmu risina albumā apslēptos vēstījumus. Savukārt viens no popmūzikas gaidītākajiem notikumiem klausītājus sasniegs 17. maijā, kas ir izziņota kā Billijas Eilišas trešā albuma “Hit Me Hard And Sof” izdošanas diena.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu