Māksliniece Elita Patmalniece prezentē spilgto personālizstādi «Skatlogs»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Galerijā «Istaba» atklāta mākslinieces Elitas Patmalnieces jaunā personālizstāde «Skatlogs». Darbos redzami krusti, sirdis, miroņgalvas, acis, lūpas, zvaigznes, kroņi un pat Ziemassvētku kociņi – mākslas daudzpusība ļaus ikvienam atrast darbu, kas uzrunā un sniedz dažādas atziņas par dzīvi un cilvēkiem.

28.novembrī galerija «Istaba» piedzīvoja īpašu mirkli, kā nekā tika atklāta Elitas Patmalnieces jaunā darbu izstāde «Skatlogs».

Tajā aplūkojamajā centrālajā darbā ir krusti, sirdis, miroņgalvas, acis, lūpas, zvaigznes, kroņi un Ziemassvētku kociņi. «Es gribu, lai pie izstādes sienas būtu viss,» par tās ieceri saka pati Elita.

Darbos atveidots Elitas pasaules redzējums un tas, kas notiek mums visapkārt, piemēram, pirmā sniega uzsnigšana, ko māksliniece iemūžinājusi melnbaltā darbā, parādot naksnīgo Rīgu, kuru klāj šā gada pirmais sniegs.

Kā jau ierasts, izstādi apmeklēja arī Patmalnieces draugi, sabiedrībā pazīstamas personas, kuras ar interesi klausījās mākslinieces stāstos par katru darbu un vēroja viņas jauno veikumu, veltot sajūsmas pilnus vārdus katram no prezentētajiem darbiem.

Viesi pēc darbu apskatīšanas malkoja vīnu un apsprieda jaunumus mākslas pasaulē.

Dodoties prom no izstādes, izskatījās, ka tika svinēta Elitas dzimšanas diena, jo izstādes apmeklētāji sveica mākslinieci ar ziediem un dāvanām, kā nekā jaunas izstādes netiek prezentētas katru dienu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu