Igo piedāvā jaunu dziesmu rudens noskaņās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rudens noskaņās mūziķis Igo kopā ar komponistu Jāni Strazdu radījis jaunu skaņdarbu «Vējš sola lapai debesis».

Dziesmas vārdu autors ir Igo, mūzikas - Jānis Strazds. Ierakstā piedalījās Igo (vokāls), Jānis Strazds (taustiņi), Egons Kronbergs (ģitāra), Aivars Meijers (bass) un Gundars Lintiņš (bungas). Ieraksts veikts JUMP STUDIO, skaņu režisors - Edgars Skrāģis.

Šis rudens Igo ir ražīgs. Novembrī Igo piedalīsies vairākos valsts svētku koncertos. Vienlaicīgi Igo gatavojas uzstāties kopā ar Mārtiņu Braunu un Gacho (Mesa), kā arī Micrec jubilejas un Ērika Ķiģela atceres koncertos. Jau vairākus gadus Igo turpina darbu pie koncertprogrammām no dabas tēmu cikla «Uguns. Zeme. Ūdens. Gaiss.».

Igo zīmē un rada grafikas. Pēdējā gada laikā Igo ir atklājis vairākas izstādes visā Latvijā, bet šobrīd tiek gatavotas jaunas izstādes Ventspils muzejā un Jūrmalas Kultūras centrā. Aktīvi notiek arī dizaina priekšmetu un apģērbu kolekcijas «Igo. Akcents personibai» pilnveidošana.

Igo kopā ar komponistu Jāni Strazdu gatavo jaunu Ziemassvētku koncertprogrammu, un Adventes laikā gaidāmi vairāk nekā 10 koncerti Rīgā un Latvijas reģionos.

Biļetes jau tagad iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu