Miris Rods Tempertons - komponists, kas sacerējis «Thriller»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @nilerodgers

Pagājušonedēļ 66 gadu vecumā miris britu komponists Rods Tempertons, kurš sacerējis dziedātāja Maikla Džeksona hitu «Thriller» un citas pasaulslavenas dziesmas. Tempertons nomira no vēža, paziņoja mūzikas ierakstu kompānija «Warner/Chappell».

Tempertons sacerēja Džeksona dziesmas «Thriller», «Rock With You» un «Baby Be Mine». Viņš ir autors arī vairākām Anitas Beikeres, Donnas Sameras, Aretas Franklinas un «The Brothers Johnson» dziesmām.

Dziesmu autors bija iesaukts par «neredzamo vīru», jo, lai arī daudzi klausītāji neatpazina Tempertona vārdu, viņš piedalījās ļoti populāru dziesmu tapšanā.

«Esmu satriekts par Roda Tempertona aiziešanu. Viņš bija brīnišķīgs cilvēks un viens no maniem mīļākajiem dziesmu autoriem. Paldies par maģiju,» raksta producents Marks Ronsons.

«Spožais, ražīgais dziesmu autors Rods Tempertons,» raksta Džeksona māsa Latoija. «Dusi mierā. «Rock With You» ir starp manām mīļākajām dziesmām.»

Mike, Quincy and Rod Temperton holding cassettes of Bruce's final mix of Thriller, Nov 30 1982 #michaeljackson #westlake #1982 #rodtemperton

A photo posted by Michael Jackson / The Jacksons (@jackson.rare) on

www.rollingstone.com

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu