Samanta Tīna apsolījusi Paulam no «Jaunā viļņa» atgriezties ar prēmiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar plkst. 21.00 «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot» viesosies dziedātāja Samanta Tīna, kura visā drīzumā dosies uz konkursu «Jaunais vilnis». Tas šogad notiks nevis Jūrmalā, bet gan Krievijā – Sočos.

Samantai Tīnai nācies ne mazums taisnoties par lēmumu doties uz Krieviju. Taču viņa vēlas abstrahēties no politiskā spiediena un apstiprinājusi savu dalību konkursā.

Dziedātāju atbalsta gan maestro Raimonds Pauls, kuram viņa apsolījusi atgriezties ar godalgu, gan Rēzija Kalniņa un viņas vīrs Ainārs Rubiķis. Samanta atzīst, ka kompetentās komandas atbalsts viņai nozīmē ļoti daudz un arī, ja negūs uzvaru konkursā, šī pieredze viennozīmīgi bagātinās viņas skatuves pieredzi. Atbildība ir liela, jo Samanta Tīna ļoti vēlas attaisnot ne vien skatītājiem, bet arī mentoriem dotās cerības.

Video:https://portals.edati.lv/Shares/Home.aspx?ShareID=15c978d8-c589-4293-a0fe-a422695cdec2

«Jaunais Vilnis» ir liels izaicinājums, jo līdz augusta beigām Samanta Tīna nedrīkst mainīt savu vizuālo tēlu. Taču ir bijuši precedenti, ka konkursa dalībnieki pretojās konkursa rīkotāju nosacījumiem un Ukrainas dalībniece pirms diviem gadiem uz skatuves kāpa ar zēngalviņu.

Samanta Tīna «Jaunajā vilnī» mēģinājusi iekļūt trīs reizes, taču tikai 2016. gads viņai nesis veiksmi.

Skaties pirmo «Starp mums runājot» jaunās sezonas raidījumu šovakar plkst. 21.00 un iepazīsti tuvāk arī Ivaru Kalniņu, Kasparu Kambalu un Inesi Galanti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu