«Tidal» publisko 15 Prinsa albumus, arī iepriekš neizdotus ierakstus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tidal.com

Amerikāņu repera «Jay Z» mūzikas straumēšanas pakalpojums «Tidal» par godu dziedātāja Prinsa dzimšanas dienai izlaidis kolekciju ar 15 mazpazīstamiem vai iepriekš neizdotiem ierakstiem. Kā jau ziņots, 57 gadus vecais Prinss 21.aprīlī tika atrasts miris ierakstu studijas «Paisley Park» liftā.

Otrdien, 7.jūnijā, Prinsam būtu apritējuši 58 gadi.

«Tidal» izlaisto ierakstu vidū ir bonusa dziesmas no Prinsa albumiem, reti spēlētas dziesmas, kā arī iepriekš neizdots materiāls un koncertieraksti. Mūzika radīta laikā no 1987. līdz 1996. gadam.

Prinss pievienojās «Tidal» tā atklāšanas laikā. Viņš straumēšanas pakalpojumā kā ekskluzīvus izdeva albumus «Hitnrun» un «Hitnrun Phase Two», taču 2015. gadā izņēma no tā visu savu mūziku.

Tagad «Tidal» pieejami vairāk nekā 40 Prinsa albumi, kā arī otrdien pievienotie ieraksti.

«Pēc vienas tikšanās man bija skaidrs, ka «Jay Z» un «Tidal» komanda saprot un atbalsta pūles, kādas mūziķi ieliek savā mākslā, lai sasniegtu vislabākos rezultātus šajā mūzikas industrijai izšķirošajā laikā,» Prinss rakstīja albuma «Hitnrun» izdošanas laikā 2015. gada augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu