Selēna jaunajā video pozē apakšveļā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

23 gadus vecā meksikāņu/itāļu izcelsmes amerikāņu dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa (Selena Gomez) laidusi klajā jaunu videoklipu dziesmai «Kill Em With Kindness», kas ņemta no viņas pagājušā gada oktobrī izdotā albuma «Revival». Emīla Navas režisētajā melnbaltajā klipā dziedātāja atkal labprāt pozē seksīgā tērpa - apakšveļā.

Klips iesākas ar kadru, kurā Selēna sēž un lūkojas kamerā. Vēlāk dziedātāja dodas pa garu koridoru. Nekas īpašs klipā nenotiek, un akcents tajā tiek likts uz dziedātāju un viņas daili.

Foto: Publicitātes foto

Gomesa ir viena no tām retajām zvaigznēm, kura spējusi transformēt sevi un savu karjeru no bērnu dienu televīzijas raidījumiem («Barney and Friends») uz pusaudža gadu seriāliem («Wizards of Waverley Place) un vēlāk izlauzties līdz pat jauniešu un pieaugušo lomām («Spring Breakers»). Faktiski Selēna ir bijusi sabiedrības uzmanības centrā jau kopš mazotnes, septiņu gadu vecuma, un apbrīnojamā kārtā šo uzmanības spiedienu spējusi izturēt. Ar savu otro soloalbumu «Revival» (skat. recenziju) viņa jau pavisam stabili nostājusies uz kājām, un var droši apgalvot - ir dzimusi jauna superzvaigzne!




KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu