«OKartes Skatuve» noraus jumtu arī Rīgā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto /LNT

30.decembrī plkst.22 ar koncertu un tūres noslēgumu klubā «Club Kino» savu pirmo koncerttūri noslēgs šova «OKartes Skatuve» dalībnieki, informē tūres organizatori.

«Mēs visos četros tūres koncertos guvām ļoti pozitīvu emociju gūzmu, publika mūs uzņēma vienkārši fantastiski, un visvairāk mūs priecē simtiem ierakstu twitteri, ka esam norāvuši jumtu gan Valmierā, gan Jelgavā, gan Liepājā, gan Ventspilī, tāpēc nolēmām, ka jumta noraušanu pelnījusi arī Rīga!» saka viens no grupas nu un dalībniekiem Nauris Brikmanis.

Publika visos koncertos visas sešas grupas uzņēma ar milzīgām ovācijām un koncerta beigās negribēja vēl ilgi laist prom no skatuves, tāpat katrā pilsētā grupas pavadīja krietnu laiku pēc uzstāšanās, sniedzot autogrāfus un fotografējoties ar saviem faniem un atbalstītājiem.

Lielākie «OKaretes Skatuves» hiti bija uzvarētāju «Jātnieku» dziesma «Balle Baložos», grupas «nu un» neoficiālā šova himna «Cilvēku Zoodārzs», liepājnieka, grupas «4Vēji» dalībnieka Kristapa Pujāta dziesma «Vēl tevi mīlēt», «T-Band» pati pirmā šovā izpildītā oriģināldziesma «No one cares» un «Zvaigžņu zagļu» «Uguns kā gaiss».

Visas grupas atzina, ka šis bijis fantastisks un ļoti raibs, iespaidiem bagāts piedzīvojums. Tik intensīvi koncertēt, pārbraucot no vienas pilsētas uz otru, nebija viegli, tomēr fanu un atbalstītāju prieks un dotās emocijas ieguldīto darbu atsver dubultā.

Vienīgais koncerts Rīgā «Club Kino» sāksies plkst. 22; biļetes uz koncertu par Ls 4 varēs iegādāties pie ieejas.

Ieeja klubā no 18 gadu vecuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu