Pazudusī Šineida O'Konora ir atrasta

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Policija izplatījusi lūgumu palīdzēt atrast īru dziedātāju Šineidu O'Konoru (Sinead O'Connor), kuras atrašanās vieta šobrīd nav zināma. PAPILDINĀTS: O'Konora ir atrasta un ar viņu viss ir kārtībā, ziņo «The Hollywood Reporter». Viņa atrasta vietējā Čikāgas viesnīcā un vēlāk nogādāta slimnīcā.

(papildināts ar jaunāko informāciju)

49 gadus vecā dziedātāja, kas skandalozu popularitāti ieguva 1990. gados, pēdējo reizi redzēta svētdien plkst. 6 no rīta braucam ar velosipēdu pa Čikāgas priekšpilsētas Vilmetes ielām.

Paziņojumā Vilmetas policija saka - vēlas pārliecināties, ka ar dziedātāju viss ir kārtībā.

«O'Konora esot pametusi Vilmetu ar velosipēdu un vairs nav atgriezusies,» teicis policijas pārstāvis.

Nekāda cita informācija šobrīd vairs nav pieejama.

Vienā no pēdējiem ierakstiem «Facebook» O'Konora, kā var saprast, vēršas pie sava dēla, lai viņš otrdien dodas uz tiesu un uzņemas aizbildniecību par savu brāli.

Atgādinām, ka pagājušogad O'Konora tika nogādāta slimnīcā pēc narkotiku vai medikamentu pārdozēšanas Dublinas viesnīcā. Viņas oficiālajā «Facebook» kontā tika publicēts ziņojums, kas izskatījās kā atvadu vēstule.

O'Konora nesen arī rakstīja, ka komiķis Arsenio Hols gadu desmitiem piegādājis narkotikas tagad jau mūžībā aizgājušajam dziedātājam Prinsam. Hols jau draudējis O'Konoru sūdzēt tiesā par apmelošanu. Prinss, kurš no dzīves aizgāja 21. aprīlī, sarakstījis vienu no populārākajām O'Konoras dziesmām - balādi «Nothing Compares 2 You».

Cerēsim, ka ar dziedātāju viss ir kārtībā!

2009. gadā O'Konora uzstājās Salacgrīvā notiekošajā «Positivus festivālā».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu