R-viss, DJ Monstrs un Gustavo šonedēļ Valmierā un Cēsīs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izskanējuši Gustavo, R-Vja un Dj Monstra turnejas koncerti Rīgā un Jēkabpilī. Šonedēļ "Prāta vētras" koncertturneju veidotāju organizētie hiphopa koncerti notiks Valmierā un Cēsīs.

Šonedēļ gaidāmi šovtūres koncerti Valmieras "Multiklubā" 1.decembrī un Cēsu Kultūras centrā 2. decembrī. Visas turnejas laikā pirms Gustavo, R-vja un Dj Monstra uzstāšanās skatītājiem būs iespēja redzēt fascinējošu Lietuvas humanbeatbox Def One un Mowf priekšnesumu – tikai ar balsi radītas urbānās skaņas pārsteidz un liek apbrīnot gados jauno mūziķu sniegumu.

Koncertos tiks izpildītas aptuveni 25 kompozīcijas, kurās piedalās dažādi viesmākslinieki – Kurts no grupas S’T’A, Anna Dravniece, kas piedalījusies arī Gustavo albuma "Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā" tapšanā, kā arī Gustavo sens cīņu biedrs, cilvēks, kura balss spēj izdziedināt dziesmas no visnedziedināmākajām kaitēm – Čižiks.

Koncerta sākums plkst. 20, ieeja pasākuma norises vietā no plkst. 19. Biļetes iegādājamas iepriekšpārdošanā „Biļešu paradīzes” kasēs, kā arī pirms koncertiem norises vietās. Biļetes iepriekšpārdošanā lētākas!

„Visos turnejas koncertos tiks izmantota tāds pats skatuves scenogrāfiskais iekārtojums kā Rīgas koncertā, kā arī liela daļa no gaismas un skaņas tehnikas, tāpēc koncerti reģionos nebūt nebūs mazāk iespaidīgi kā turnejas atklāšanas koncerts Rīgā,” atzīst Dita Ābola – turnejas izpildproducente.

Tūres iedvesmotājs Gustavo saka: „Mani skatītāji ir ne tikai hiphopa fani, bet visi, kurus interesē tas, ko saku dziesmās. Esmu pārliecināts, ka koncerti, kurus esam ilgi un rūpīgi gatavojuši, izdosies un pārsteigs apmeklētājus.”

Turneja turpināsies 6. decembrī Jelgavā klubā „Jelgavas baltie krekli” , 8. decembrī Liepājā klubā „Fontaine Palace”, bet 9. decembrī noslēgsies Ventspils kultūras namā „Jūras vārti”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu