"Cacophonics" septiņu gadu jubilejas koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

5.decembrī klubā "Depo" savu septiņu gadu jubileju ar svētku koncertu atzīmēs Latvijas vecākā aktīvi pastāvošā pop punk grupa "Cacophonics", informēja grupas pārstāvis Ingus Sala.

Pašu grupas dalībnieku organizētais nu jau tradicionālais jubilejas pasākums notiks ceturto gadu pēc kārtas, bet otro reizi tas notiks klubā "Depo".

Grupas "Cacophonics" jubilejas koncertā piedalīsies arī grupas "Mango", "In The Box" un "Mismach".

Pēdējā gada laikā "Cacophonics" aktīvas koncertēšanas vietā ir vairāk laika veltījusi darbam pie jaunām dziesmām mēģinājumu zālē, tikuši pie jauna bundzinieka, kā arī pabeiguši savu pirmo videoklipu.

"Cacophonics"
"Cacophonics" Foto: Publicitātes foto

Grupas sastāvs gada laikā ir mainījies trīs reizes, un jubilejas pasākumā pirmo reizi tiks atskaņotas trīs jaunas dziesmas, katra no tām tapusi sadarbībā ar citu bundzinieku. Jaunais grupas sastāvs oficiāli tiks prezentēts jubilejas koncertā, stāstīja Sala.

Jubilejas pasākumā tiks prezentēts arī grupas videoklips dziesmai "Currency of dreams". Darbs pie klipa ar pārtraukumiem ildzis nepilnu gadu, un tajā ir izmantoti materiāli no "Cacophonics" sešu gadu dzimšanas dienas pasākuma, kā arī tās koncertiem šā gada lielākajos vasaras alternatīvās mūzikas festivālos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu