Tomass Kleins piekauj Andri Ērgli! (341)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās piektdienas pēcpusdienā Latvijas 1. rokkafejnīcā mūziķis Tomass Kleins uzbrucis saviem kolēģiem Andrim Ērglim un Jānim Strazdam, kuri sēdējuši pie galdiņa, ziņo portāls Rekurzeme.lv.

Abi mūziķi guvuši vieglus miesas bojājumus, un iespējams, ka būs nepieciešama ārstu palīdzība. Kautiņa faktu portālam apstiprināja arī Liepājas policijā.

"Par notikušo man nekādu komentāru nav. Man vienkārši nav vārdu. Pie ārstiem noteikti vajadzēs vērsties, bet vairāk tomēr ir šoks par šādu rīcību," portālam sacīja A. Ērglis.

"Varu apstiprināt, ka cietušie vērsušies policijā ar iesniegumu, tomēr sīkāk komentēt man nav tiesību," sacīja Liepājas pilsētas un rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Jolanta Knīse.

"Viņš ir sadists. Sist otram viņam sagādā prieku. Mani viņš ne reizi vien ir piekāvis, vairākkārt spārdījis kājām. Šobrīd tiesājos ar Tomasu," portālam pastāstīja Sigita Kleina, Tomasa bijusī sieva.

Kautiņa laikā Rokkafejnīcā atradās vairāki desmiti cilvēku. Kā stāsta notikuma aculiecinieks, Tomass Kleins negaidīti pienācis pie galdiņa, pie kura sēdējuši Andris Ērglis un Jānis Strazds, un sācis viņus sist ar dūrēm.

Pēc incidenta viņš atgriezies otro reizi ar mašīnas riteņu atslēgu rokās un gribējis iesākto turpināt vai pabeigt, tomēr pārdomājis. Klātesošo šoks bijis tik liels, ka neviens nav pat mēģinājis apturēt varmāku.

Visas kautiņā iesaistītās personas ir mūziķi, grupas "Cacao" dalībnieki.

Pēc kautiņa ar kolēģiem Tomass Kleins intervijā portālam paziņoja par grupas "Cacao" izjukšanu. T. Kleins dūres kā argumentu lietojis arī iepriekš un ar vainas apziņu nemokās.

Kādēļ notika konflikts ar Andri Ērgli un Jāni Strazdu?

Tomass Kleins:

— Viņi problēmas pārrunā un darījumu sarunas veic ar citiem, nevis ar mani, — mēģina atstāt risinājumu kādas trešās personas rokās. Konkrēti — izdarīt spiedienu uz mani caur izdevniecību. Es uzskatu, ka jārunā tieši. Galu galā mēs tepat sēžam rokkafejnīcā un ejam viens otram garām. Šādu situāciju nevaru ciest.

Vai grupa "Cacao" šā konflikta dēļ neizjuks?

Tomass Kleins:

— Domāju, ka tā jau ir izjukusi, jo pēc grupas diska izdošanas bija tikai kādi pieci koncerti. Vienkārši par to nav bijis oficiālu paziņojumu.

Vai kādreiz gadījies sakauties ar kādiem citiem kolēģiem, citās grupās?

Tomass Kleins:

— "Līvos" ir gadījies, bet vienmēr esam pēc tam pasēdējuši un mieru salīguši.

Vai esat iesitis bijušajai sievai Sigitai?

Tomass Kleins:

— Jā. Bet neuzskatu, ka esmu sadists. Ir cilvēki, kas spēj nokaitināt. Kopā ar Sigitu nedzīvojam jau septiņus gadus. Fakts — mūsu meita dzīvo pie manis, nevis pie viņas. Domāju, tas izsaka pietiekami daudz. Diez vai bērns vēlētos dzīvot pie sadista. Un nesen noslēdzās tiesa, kurā viņai piespriests maksāt alimentus.

Komentāri (341)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu