BBC nerādīs baletu par mūkiem izvarotājiem (50)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Televīzijas kanāls BBC 4 nolēmis saīsināt Ziemassvētku programmu, kas veltīta baletam, un atteikties no vienas izrādes demonstrēšanas, kas varētu aizvainot ticīgo skatītāju jūtas.

Izrāde, kurai svētkos diemžēl nebūs lemts ienākt katra BBC4 skatītāja mājās, saucas "Sančo un Sančeza mūžīgais lāsts" ("Eternal Damnation To Sancho And Sanchez") un tās autors ir Venecuēlas horeogrāfs Havjers Defrutos (Javier de Frutos).

BBC 4 kanāla vadība ar izrādes saturu iepazinusies tikai nesen, izrādes pirmizrādē Londonas teātrī "Sadler''s Wells". Kā izrādījās, izrādes galvenie personāži ir izvirtuši, miesaskāri mūki un izdomāts pāvests, kuri izvaro einuhus un grūtas mūķenes.

Venecuēlas horeogrāfs Havjers Defrutos
Venecuēlas horeogrāfs Havjers Defrutos Foto: publicitātes

Izvērtējot izrādes saturu un sižetu, tika pieņemts lēmums šo darbu neiekļaut pirmssvētku programmā.

Havjera Defrutos darbu bija iecerēts izrādīt Krievijas baleta impresārija Sergeja Djagiļeva piemiņas pasākumu "In The Spirit Of Diaghilev" ietvaros 18.decembrī.

Komentāri (50)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu