Radioteātris bērniem "Reiz circeņiem bij’ veikaliņš"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr Photostream

Latvijas Radioteātris piedāvā īpašu notikumu mazākajiem Latvijas iedzīvotājiem - pasakas jauniestudējumu bērniem "Reiz circeņiem bij’ veikaliņš".

Divus svētdienu rītus (15.novembrī un 22.novembrī plkst. 10:05) Latvijas Radio 1.programmā būs dzirdams jauniestudējums "Reiz circeņiem bij’ veikaliņš".

Par vienu notikumu katrs tā aculiecinieks stāsta citādi. Piemēram, par notikumiem Kādā pilsētiņā, Gailis, kas visu redz un zina, teiktu: "Tas ir stāsts par Kādu pilsētiņu un Kādas pilsētiņas iemītniekiem. Par pēdējiem notikumiem, kas pagriež Kādas pilsētiņas vēstures gaitu citā virzienā. Tas ir detektīvs!" Bet kāds cits sacītu: "Patiesībā tā ir pasaka par Circeņiem panu Bolofanu un panu Teofanu, par mušu Cinciju un viņas diviem brīnumbērniem."

Lucīnas Legutas pasaku īpaši Latvijas Radioetātrim iestudējusi jaunā un talantīgā režisore Līga Korlaša, bet pasakas notikumus izstāstīs lielisks aktieru ansamblis: Rūdolfs Plēpis, Zane Jančevska, Rebeka Kiršteina, Artūrs Bērziņš, Jānis Reinis, Ivars Puga, Inga Misāne, Mārtiņš Brūveris un Kaspars Znotiņš. Savukārt par labvēlīgiem laika, vietas un citiem svarīgiem apstākļiem rūpējas skaņu režisors Ungars Savickis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu