Dažas dienas līdz «Divām zvaigznēm» (38)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Līdz šova «Divas Zvaigznes» sākumam ir atlikušas dažas dienas. Pirmo muzikālo šovu «Divas zvaigznes» LNT ēterā redzēsiet jau 22. septembrī. Šovs ilgs trīs mēnešus un beigsies 15. decembrī.

«Divas zvaigznes» nebūs muzikāls šovs televīziju skatītājiem jau ierastajā izpratnē, stāsta šova producente Aija Strazdiņa. ««Divas zvaigznes» mēs veidojam kā teātrālu muzikāli izklaidējošu raidījumu. Tā nav tikai televīzijas spēle vai dziesmu konkurss. Mēs īpaši piedomājam pie scenārija, scenogrāfijas un īpašas trīsdesmito gadu gaisotnes.»

Šovā dalību uzsāks dažādu paaudžu zvaigžņu pāri - viena no šīm zvaigznēm būs teicami dziedoša, bet otra ko ievērojamu sasniegusi citā, biznesa, sporta, mākslas vai izklaides sfērā. Sākot no 22. septembra LNT muzikālajā šovā «Divas zvaigznes» redzēsiet leģendāro skatuves dīvu Margaritu Vilcāni un ne mazāk leģendāro radio diktoru Gunāru Jākobsonu, jauno un talantīgo Lily un radio Skonto programmu direktoru Valdi Melderi, džeza zvaigzni Olgu Pīrāgs un uzņēmēju Tadeušu Surgoftu, radiogeišu Ievu Adamss un bonapartu Andri Ābelīti, «Dakota» solistu Edvīnu Zariņu un autoraidījuma vadītāju, TV seju Uldi Podnieku, lielisko aktrisi Raimondu Vazdiku un uzņēmēju, miljonāru Aldi Ozolu, Zelta zivtiņas seriāla varoni Martu Selecku un Jaunā viļņa mīluli Andri Ērgli, LNT seju, Tautas balss vadītāju Annu Lieckalniņu un rokzvaigzni Andri Kiviču, Krievu drāmas teātra dīvu Veroniku Plotņikovu un LNT laika ziņu un Tautas balss vadītāju Māri Grigali, enerģisko Aishu un vēja brāli Frīdi, politiķi Ingrīdu Ūdri un čigānu tautības jauno talantu, dziedātāju Rinaldo, Latvijas F-1 piloti Karlīnu Štālu un «Gain Fast» solistu, jauniešu elku Kasparu Zlidni, uzlecošo pop - zvaigzni Elli U un augstāko aprindu frizieri Pēru, kā arī «Putnu balles» Valteru un žurnāla «Una» galveno redaktori Džinu Brikšu.

Muzikālā šova «Divas Zvaigznes» producente Aija Strazdiņa saka, ka LNT skatītājus gaida pārsteiguma pilni un sirsnīgi vakari! To garantē gan dalībnieku izvēle, gan pārsteigumiem bagātais scenārijs, gan, protams, šova vadītāju izvēle. Kā zināms, šovu «Divas zvaigznes» vadīs aktieris Dainis Gaidelis un Sindija Vilde. Ne velti Aija Strazdiņa saka, ka «Divu zvaigžņu» īpašā noskaņa drīzāk asociējas ar teātri vai kino. Šova veidotāji visus trumpjus pagaidām neatklāj un sola, ka pārsteigumu netrūkst.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu