Jorspeis "Beautiful" (audio) (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Pēc veiksmīgas debijas pērnā gada beigās pašmāju grupa Jorspeis klausītāju vērtējumam nodod savu otro singlu "Beautiful".

Audio:

Grupa plašākai publikai kļuva pazīstama pērnā gada novembrī, kad debitēja ar brīnišķīgo singlu "Debesis ir tuvu klāt". Dziesma iekļuva Latvijas topu virsotnēs, Radio SWH Top 20 ierindojoties 2.vietā.

"Singls ”Beautiful” stāsta par dzīvību un tās spēku. Šis spēks, par spīti bailēm, mūs izaicina kāpt visaugstākajās dzīves kāpnēs un liek paveikt vairāk, nekā cerēts," saka grupas mūziķi un dziesmas autori Linda Seļava-Prindule un Māris Prindulis.

"Beautiful" tulkojumā no angļu valodas nozīmē "Skaisti", un arī šī dzīvība ir "skaista". Tās skaistums slēpjas spējā būt zemam un dot citiem, un tieši šādā veidā aizsniegt savas virsotnes," atklāj mūziķi. Viņi atzīst, ka jaunā dziesma atšķirībā no debijas singla ir daudz enerģiskāka un ar roka pieskaņu, taču tai joprojām raksturīgs melodiskums.

Grupu "Jorspeis" 2007. gada vasarā dibināja Linda un Māris Prinduļi. Singlu „Beautiful” producējuši Jorspeis, Valdis Indrišonoks un Armands Treilihs ("MC Studija").

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu