Rīgā sāk kursēt īpašais "Eņģeļi pār Latviju" tramvajs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo svētdien tiks aizdegta 1. Adventes svecīte, kas simbolizē gada gaišāko svētku - Ziemassvētku - tuvošanos. Ne velti šo piektdien Rīgas ielās sācis kursēt arī kāds īpašs vēstnesis - LNT ikgadējās labdarības akcijas "Eņģeļi pār Latviju" tramvajs, vēstīja LNT raidījums "Tautas balss".

7.maršruta tramvajs izvēlēts kā LNT akcijas "Eņģeļi pār Latviju" galvenais vēstītājs Rīgas ielās. Uz tā redzama speciāla simbolika - ar eņģeļiem un sirdīm, kā arī uz tā norādīts ziedojumu tālrunis, lai ikviens to varētu pamanīt.

Jau ceturto gadu telekompānija LNT kopā ar domubiedriem palīdz Latvijas bērniem dzīvot. Šogad palīdzību gaida 104 bērni.

LNT labdarības akcijas "Eņģeļi pār Latviju" vadītāja Katrīne Pasternaka šodien tramvaja atklāšanas ceremonijā atzina: "Es domāju, ka katru reizi, kad mēs par to ierunājamies un vizuāli parādām,

tas droši vien katru reizi palīdzēs kādai mazai sirsniņai, kādai mazai kājiņai, mazai rociņai, kurai šobrīd ir grūti,"

domā Pasternaka.

Ik gadu šajā labdarības akcijā laikā pirms Ziemassvētkiem iesaistās aizvien jauni uzņēmumi un cilvēki, vēstīja "Tautas balss".

Starp viņiem ir arī labdarības organizācija "ziedot.lv". Tās vadītāja Rūta Dimanta raidījumam atzina, ka šis baltais tramvajs ar akcijas simboliku esot cerību tramvajs tiem bērniem, kuriem mēs palīdzam.

"Tas brauks pa Rīgas ielām un pulcēs kopā tos cilvēkus, kas grib un var kļūt par bērnu sargeņģeļiem, un ļoti viegli to katrs varēs izdarīt - stāvēt pieturā un piezvanīt uz šo ziedojumu tālruni," sacīja Dimanta.

Ikviens, kas vēlas palīdzēt desmitiem Latvijas bērnu dzīvot un uzlabot veselības stāvokli, aicināts zvanīt uz akcijas "Eņģeļi pār Latviju" ziedojumu tālruni 90006383 (maksa par zvanu 1 Ls).

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu